SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM

ORTAK KONULAR => Aile Hekimliği => Konuyu başlatan: admin üzerinde Ocak 29, 2008, 12:28:42 ÖÖ

Konu Başlığı: AİLE HEKİMLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ, KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARI YAZIN
Gönderen: admin üzerinde Ocak 29, 2008, 12:28:42 ÖÖ
Merhaba Arkadaşlar, hepimizin bildiği gibi aile hekimliği bir çok ilde daha uygulanmaya başlandı ve bu yıl içinde 59 ilde uygulanır hale gelecek. Bu sebeple, aile hekimliğinde çalışan arkadaşlar, kendi bölgelerinde uygulanmakta olan aile hekimliğiyle ilgili görüşlerini, uygulamanın onlara neler getirdiğini, haklarında olumlu olumsuz ne gibi değişikliklerin olduğunu buraya yazarlarsa herkes için faydalı olur. Burada belirtilen hususlar daha sonra sitemizin ana sayfasında haberleştirilecektir.

Böylelikle Aile hekimliği uygulamasının kağıt üstündeki halinin değil, gerçeğinin fotoğrafını çekmiş olacağız. Hepinizin görüşlerini bekliyoruz.

Konu Başlığı: Ynt: AİLE HEKİMLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ, KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARI YAZIN
Gönderen: opelt üzerinde Şubat 05, 2008, 08:43:06 ÖÖ
evet yaa.. bizde bu yıl geçicez aile hekimmliğine ama konu hakkında hiç bir bilgimiz yok. Sadece duyduklarımıza inanmak zorundayız.. Ben sağlık memuruyum ve meslektaşlarımın aile hekimliğinde karşılaştıkları sorunları veya aile hekimliğinin olumlu yönlerini bilmek isterim..  ???

Lütfen aile hekimliğine geçen tüm mesai arkadaşlarım, tecrübelerinizi buraya yazarsanız çok sevinirim.  ;)

Konu Başlığı: Ynt: AİLE HEKİMLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ, KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARI YAZIN
Gönderen: oktay üzerinde Mayıs 08, 2008, 02:34:11 ÖS
 :) Ben Sağlık Memuruyum ve aile hekimliğinde Aile Sağlığı Elamanı olarak olarak denizli ilinde görev yapıyorum.Merak ettiğiniz konuları sorabilirsiniz.