SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 21, 2008, 03:25:57 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Sağlık Teknikeri / Ynt: Eyvah Röntgende çalışma 7,5 saat : Nisan 18, 2008, 11:02:15 ÖS
ve işte o an geldi kanun degişikliği bile olmadan9 saat mesai yine kapıda Allahım sen çok büyüksün saglık bakanlıgındakileri ıslah et neler yaptıklarını nelere mal olabilecegiinin farkına vardır
2  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: 4/b eş durumu : Nisan 18, 2008, 10:55:52 ÖS
birilerinin keyfi yetipde bizim ne çektiğimizin ne zaman farkına varacak bilmiyorum ama şu bi gerçekki nasrettin hoca gb eşekden düşen gelsin bunu çeken bilir evli olupda sıcak yuvanın olamamasının ne kadar zor olduğunu kimse bilemez inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olur başımızdakilere artık elinsafffffffffffff diyorum biraz vicdana davet ediyorum
3  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... : Nisan 18, 2008, 10:50:33 ÖS
ben 4bliyim ve yapılacak olan her ne varsa 4924 ve 4bli kardeşlerim için sonunna kadar destekcinizim
4  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: bizler neden herşeyden faydalanamıyoruz : Nisan 18, 2008, 10:43:53 ÖS
kardeşim sen bu konuda haklısın ama ona gelene kadar benim eşim yanımda yok 2 yıldır göçebe gb yaşıyoruz otobüslerde yollarda geçiyor ömrümüz  biz çok şey istemiyoruz insanın eşini yanında istemesi lüks mü Üzgün((((((((((
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!