SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ağustos 28, 2008, 05:24:07 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / bizler neden herşeyden faydalanamıyoruz : Şubat 25, 2008, 05:10:26 ÖS
BİZLER 657 4/B LİYİZ.KADROLULARLA AYNI HAKLARA SAHİPSİNİZ DENİLİYOR AMA ASLI YOK.ÇÜMKÜ BİZLERE NEDEN EŞ YARDIMI VE ÇOCUK YARDIMI VERİLMİYOR.MUTEMETLİĞE SORUYORUM SÖZLEŞMELİLERİN ÖYLE BİR HAKKI YOK DİYOR.NeyNey???SADECE SİGORTANIZDAN YARARLANABİLİRLER DENİLİYOR AMA ÖZEL YERLERDE BİLE ÇOCUK YARDIMI VS VERİLİYOR BİZLERE NEDEN YOK..?
2  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Sağlık Memuru / 4924 kanun : Şubat 09, 2008, 12:54:17 ÖÖ
madde olarak 4924 sayılı kanunda istifa eden geri görevine dönebilir diye biliyordum.
6 ay sonra müracaat etme kaydı ile..
ama sizler olmaz diyorsunuz tekrar müracaat etmeliziniz puana göre diyorsunuz.
ama 4923 sayılı kanuna göre tekrar memur alınmıyorki ve eski puanlar geçerli mi?hem o sınavı MEB yapmıştı.
şimdi geri eski işime dönemezz miyim?
3  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Sağlık Memuru / 4924 ile 657 4 b : Şubat 04, 2008, 11:18:18 ÖS
4924  sayılı kanuna göre çalışıyordum istifa olarak 657 4/b li olarak atandığımdan dolayı istifa etmiştim.acaba tekrar eski görevime dönebilirmiyim 4924
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!