SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 21, 2008, 11:14:34 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: saglık kurumları işletmeciligi : Haziran 25, 2007, 11:50:01 ÖÖ
merhaba evet ortada bir haksızlık var ama sonuna kadar mücadele ememiz gerek...Hatta ben işyeri temsilcisiyim üyelerden  imza toplayıp türk sağlık sen genel merkezine göndermiştim onlar da takip ediyor zaten sağ.kurumları işletmeciliği sağlık kurumlarında yöneticilikle ilgili bir bölüm nasıl sayılmıyor anlamıyrum eskiden okuyanlar maaş farklarını ve diğer haklardan yararlandılar sonra tüm haklar yok oldu geçmişe yönelik nasıl uygulama yapılıyor tam bir muamma bu uygulama...laborant ve veteriner Sağlık bölümü gibi alakasız da değilken üst öğrenim sayılamamakta üstelik üniversite sınavıyla giriliyrdu önceden sağ.kurumları işletmeciliği bölümüne...  benim takip ettiğm kadarıyla sağlık idaresi bölümü YÖK tarafından kabul edildikten sonra aynı ders müfredatı olması nedeni ile Türk Sağlık Sen tekrar yök'e başvurdu ama henüz olumlu ve ya olumsuz cevap gelmedi..bakalım inşallah olumlu sonuçların yoksa çok sene kaybımız olur ve de dizboyu haksızlık...
2  ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA : Haziran 17, 2007, 10:03:50 ÖS
merhaba arkadaşlar...lisans tamamlama kesin kabul edilecek merak etmeyiniz bu konunun alan razı tarafı da var, diğer tarafı da varken neden kabul edilmesinki ama bizim maliye bakanlığı açısından durum farklı tabiiii.... bu hak sağlıkçılara verildiğinde ve personel mezun olup diplomasının noterli onayını bakanlığa gönderdiğinde hem terfi verecek hem de istemeyerek de olsa üst öğrenime ait diğer tüm maddi ödemeleri yapmak zorunda kalacak...

Bir de benim gibi üniversite sınavı ile girip sağlık kurumları işletmeciliği okuyan üst öğrenim sayılırken dersleri değiştirilerek üst öğrenim sayılması engellenen akabinde mahkemeye veren sağlık personellerinin, durumu var...Sayın arkadaşlar ben mahkemeyi kaybettim ama Türk Sağlık Sen, Yök'ün Sağlık İdaresini üst öğrenim kabul etmesinden sonra benim okuduğum bölüm ile  derslerinin müfredatının aynı olduğunu YÖK'e tekrar yazı gönderdi ama henüz yök cevap vermedi...Tabi cevap olumsuz gerlirse ben ve benim gibi sağ.kurumları işletmeciliği mezun u olan tüm sağlıkçılar lisan tamamlama ile tekrar okumak zorunda kalacaklar...Haydi hayırlısı hakkımızda
3  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Tıbbi Teknolog / Ynt: Döner sermaye uygulaması : Haziran 17, 2007, 07:31:12 ÖS
döner sermaye uygulaması hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum.Esasen çoğu sağlıkçının beklediği lisans tamamlama müjdesi gelirse belki döner sermaye yönetmeliği performansa dayalı değil gerçekten eğitim seviyesi ve işin niteliğine göre (insiyatife göre yani performans esasına göre değil) yeniden düzenlenir belki. Lisans tamamlama tabiyki sağlık meslek liseleri için önlisans, önlisans mezunları için 2 artı 2 ve enstüti (tıb.tek.)mezunları için ise 3 artı 1'i AÖF Rektörlüğü olumlu karşıladı şimdi sıra YÖK'ün cevabında dilerim çabuk cevap verir.
4  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Tıbbi Teknolog / merhaba : Haziran 17, 2007, 06:45:07 ÖS
merhaba  döner sermaye konusu zaten yılan hikayesi oldu artık.Sizin için Türk Sağlık Sen'in web sitesine baktım ama emsal davalarda  döner sermaye ile ilgili henüz sonuçlanan dava yok. Sanırım katsayı ile ilgili tüm tıbbı teknologların sitedeki dilekçe örneği ile başvurmaktan başka çare yok görünüyor. İBen katsayının yükseltileceğini umuyrum bu bireysel başvurular sendikalar kanalı ile olursa daha etkili olur kanaatindeyim..
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!