SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ekim 07, 2008, 07:48:03 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı???  (Okunma Sayısı 4048 defa)
yusuf
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 01, 2007, 04:05:42 ÖS »

arkadaşlar mrb ben döner sermaye için dava açtım ama henüz sonuçlanmadı sadece elimizde bi tek konyadaki akadaşın dava örnegi var başka sonuçlanan oldumu??r
alp
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2007, 05:08:29 ÖS »

Döner sermayenin nesine dava açtınız? daha ayrıntılı bilgi verirseniz biz de bilgilenmiş oluruz
yusuf
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
mrb
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2007, 11:28:39 ÖÖ »

arkadaşlar döner sermaye kat sayısı önce 0,75 ile çarpılıyordu yönetmelik degişti 0,40 düştü ve maddi kaybımız oldu bende bundan dolayı dava açtım
serdar
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2007, 11:29:43 ÖÖ »

60 yatalı bir hastanede lab olarak çalışıyorum 0,4 le carpılan bir katsayı ıle döner alıyoruz oysaki 0,5 le çarpılıp acıl kapsamına gırmemız gerektıgını düşünüyorum bu kapsam da calısan 60 yataklı hastane lab da calısan varmı varsa neye gore alıyor.bilen varsa iletirse seviniriz.
özkan aydemir
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2007, 05:02:04 ÖS »

arkadaşlar bende tıbbi teknologum mahkeme sonucu açıklanırsa bizimlede paylaşın
GN7395
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2007, 03:00:58 ÖS »

Arkadaşlar Merhabalar. Bu konuyu bende yakından takip ediyorum.Üyesi olduğum sendikaya iki üç kez mail attım bilgi almak için. Makkemeye verdik dediler akibetinden hiç haberve bir açıklama yok. Bizlerde sendikayagüvendik onlar daha iyi takip eder dedik ama bir sonuç yok. Hakkımızda hayırlısı.
nisan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2007, 06:45:07 ÖS »

merhaba  döner sermaye konusu zaten yılan hikayesi oldu artık.Sizin için Türk Sağlık Sen'in web sitesine baktım ama emsal davalarda  döner sermaye ile ilgili henüz sonuçlanan dava yok. Sanırım katsayı ile ilgili tüm tıbbı teknologların sitedeki dilekçe örneği ile başvurmaktan başka çare yok görünüyor. İBen katsayının yükseltileceğini umuyrum bu bireysel başvurular sendikalar kanalı ile olursa daha etkili olur kanaatindeyim..
tortumlu
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2007, 02:43:17 ÖS »

[ ???bu konuda tıb tek arkadaşalrımıza yapılan haksızlığı yersiz buluyor arkadaşlarımıza gönülden katılıyorum sabredin bir gün bu haksızlıklar bitecektir diyoruym
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!