|
Konu Başlığı: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı??? Gönderen: yusuf üzerinde Haziran 01, 2007, 04:05:42 ÖS arkadaşlar mrb ben döner sermaye için dava açtım ama henüz sonuçlanmadı sadece elimizde bi tek konyadaki akadaşın dava örnegi var başka sonuçlanan oldumu??r
Konu Başlığı: Ynt: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı??? Gönderen: alp üzerinde Haziran 01, 2007, 05:08:29 ÖS Döner sermayenin nesine dava açtınız? daha ayrıntılı bilgi verirseniz biz de bilgilenmiş oluruz
Konu Başlığı: mrb Gönderen: yusuf üzerinde Haziran 04, 2007, 11:28:39 ÖÖ arkadaşlar döner sermaye kat sayısı önce 0,75 ile çarpılıyordu yönetmelik degişti 0,40 düştü ve maddi kaybımız oldu bende bundan dolayı dava açtım
Konu Başlığı: 60 yataklı hastanelerde döner sermayesini0,5 le alan lab tek varmı Gönderen: serdar üzerinde Haziran 05, 2007, 11:29:43 ÖÖ 60 yatalı bir hastanede lab olarak çalışıyorum 0,4 le carpılan bir katsayı ıle döner alıyoruz oysaki 0,5 le çarpılıp acıl kapsamına gırmemız gerektıgını düşünüyorum bu kapsam da calısan 60 yataklı hastane lab da calısan varmı varsa neye gore alıyor.bilen varsa iletirse seviniriz.
Konu Başlığı: Ynt: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı??? Gönderen: özkan aydemir üzerinde Haziran 06, 2007, 05:02:04 ÖS arkadaşlar bende tıbbi teknologum mahkeme sonucu açıklanırsa bizimlede paylaşın
Konu Başlığı: Ynt: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı??? Gönderen: GN7395 üzerinde Haziran 11, 2007, 03:00:58 ÖS Arkadaşlar Merhabalar. Bu konuyu bende yakından takip ediyorum.Üyesi olduğum sendikaya iki üç kez mail attım bilgi almak için. Makkemeye verdik dediler akibetinden hiç haberve bir açıklama yok. Bizlerde sendikayagüvendik onlar daha iyi takip eder dedik ama bir sonuç yok. Hakkımızda hayırlısı.
Konu Başlığı: merhaba Gönderen: nisan üzerinde Haziran 17, 2007, 06:45:07 ÖS merhaba döner sermaye konusu zaten yılan hikayesi oldu artık.Sizin için Türk Sağlık Sen'in web sitesine baktım ama emsal davalarda döner sermaye ile ilgili henüz sonuçlanan dava yok. Sanırım katsayı ile ilgili tüm tıbbı teknologların sitedeki dilekçe örneği ile başvurmaktan başka çare yok görünüyor. İBen katsayının yükseltileceğini umuyrum bu bireysel başvurular sendikalar kanalı ile olursa daha etkili olur kanaatindeyim..
Konu Başlığı: Ynt: arkadaşlar mrb döner sermaye ile ilgili mahkemesi sonuçlaan varmı??? Gönderen: tortumlu üzerinde Ağustos 27, 2007, 02:43:17 ÖS [ ???bu konuda tıb tek arkadaşalrımıza yapılan haksızlığı yersiz buluyor arkadaşlarımıza gönülden katılıyorum sabredin bir gün bu haksızlıklar bitecektir diyoruym