SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Aralık 05, 2008, 01:16:08 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 4924 TOPLUM SAĞLIĞI SİVAS KANGAL DEVLET HASTANESİ BECAYİŞ  (Okunma Sayısı 1000 defa)
cemil
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 22, 2008, 09:51:01 ÖÖ »

SİVAS KANGAL DEVLET HASTANESİNDE 4924 TOPLUM SAĞLIĞI OLARAK ÇALIŞIYORUM.EGE BÖLGESİ-BATI KARADENİZ-İÇ ANADOLUNUN BATISI İLE BECAYİŞ YAPMAK İSTİYORUM.
çağatay
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2008, 08:56:41 ÖÖ »

slm
bende çankırı yapraklı ilçesi yukarıöz beldesindeyim sağlık ocağında sağlık memuruyum 4924
1 ay sonra aile hekimliğine gececegz. o yuzden yapraklı ilçesi toplum sağlığı merekzine cekilme durumumuz var. çankırıya 20-30 km uzaklıkta etrafı ormanlıkla kaplı bir yer.
googledan yukarıöz yada yapraklı seklinde taratırsan haritasını,ormanını,güresini ,senliğini ne ararsan bulabilirsin.düşünürsen haber bekliyorum.
görüşmek üzere
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!