SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Aralık 05, 2008, 01:57:26 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: geçici görevlendirme  (Okunma Sayısı 2378 defa)
hemşire
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 05, 2007, 04:28:34 ÖS »

sağlık ocağında hemşire olarak çalışmaktayım, bulunduğumuz yerde 2. bir sağlık ocağı ve hastane var sağlık ocağında çaılşan ebe arkadaşlar hastanede geçici görevle 2,5 yıldır çalıştırılmakta ve ben ebenin görevlerinide yapmaktayım geçici görevlendirme bu kadar uzun süreli yapılabilirmi? Sağlık müdürlüğü yapılamaz dediği halde nasıl yapılıyor bunu anlıyamıyoruz. bu kayırmalar daha ne kadar sürecek?
mertcan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2008, 04:10:49 ÖS »

%47  nin aklı başına gelene kadar  ne yazıkki bu kayırmalar bitmez.Bende sizin gibi geçici görev mağduruyum ki  off of
csyema
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2008, 02:00:29 ÖS »

OLUR OLUR  HERŞEY OLUR
csyema
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2008, 02:02:11 ÖS »

TANIDIK BULDUNMU HERŞEY KAĞIT ÜZERİNDE KALIR YARIN O GEÇİÇİLER BAŞHEMŞİRE OLURSADA ŞAŞIRMAYIN SAKIN Gülümseme
ferhundeacar
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2008, 10:03:11 ÖÖ »

olur olur  puanlama hepsi fasafiso adalet istiyorum
yönetici
Administrator
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2008, 04:11:43 ÖS »

mevzuatlara göre 2,5 yıl süreli geçici görevlendirme yapılamaz. Daha ayrıntılı bilgileri özel mesajla gönderirseniz konuyu araştırırız.
hemşire
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2008, 03:18:54 ÖS »

slm arkadaşlar ben halen geçici olarak çalışmaktayım, hastanedekilerde orda tabi, bu devlet uyuyormu herkes kendi atını oynatıyor istediği yerde çalışabiliyor biz çalışamıyoruz illaki arkamızda dayımız olmasımı gerekiyor ben bu devlete genede güvenmek istiyorum ama nafile hiçbir şey değişmiyor...
hemşire
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2008, 03:32:22 ÖS »

arkadaşlar birde siz düşünün benim yerime lütfen.Ben 1 nolu sağlık ocağı personeliyim ve 2 noluya geçici görevlendiriliyorum ve 2 noludaki arkadaş hastaneye alınıyor ben onun yerine geliyorum ayrıca 2 noluda  olması gereken 1 ebe arkadaşta hastanede görevli ve onun bakması gereken mahalleye ben ve başka bir hemşire arkadaş bakmakla ayrıca görevlendiriliyoruz. ayrıca ben 1 noludan geldimya benim yerimede beldedeki hemşire arkadaş benim yerime görevlendiriliyor... 1noluda olması gereken ebe arkadaşta hastanede bu arada, eşi askeriyede ya o istediği her yerde görevlendirilebiliyor zaten bizağzımızla kuş tutsak nafile... ha birde köy var köydeki ebe arkadaşta hastanede görevli ve onun yerinede  arasıra görevlendirirliyoruz... şimdi arkadaşlar burası türkiye dediğinizi duyar gibiyim haklısınıs burası türkiye ve benim dayımda yok haksızlıklara karşı yaşamaya devam ediyoruz ...hizmet puanı ne işe yarıyo bu arada anlamadım zaten madem ihtiyaç var aç kadroyu al sıralamaya dimi ama burası türkiye nerde hukuk devleti nerde adaletiçimdekileri dökmek istedim değişmeyecek ama olsun ben genede yazmak istedim...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!