SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 21, 2008, 08:32:27 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: uzman dr atmaları için bölümlere göre kadrolar  (Okunma Sayısı 722 defa)
dr55
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 17, 2008, 10:49:22 ÖÖ »

tıp fakültesi dönem6 öğrencisiyim?tus da nöroloji yazmayı düşünüyorum ama uzman olunca nörolojide atama olayı çok zor sıkıntılı diyenler var?bölümlere göre alınacak uzman dr kadrosunu görebileceğim bir site aradım ama bulamadım?bu konuda bana yardım edebilecek biri varmı?Ney
NURBEYZA
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2008, 11:25:33 ÖS »

doktor bey her 2-3 ayda bir uzman doktoratamaları yapılmakta olup mecburi hizmete tabi oluyorsunuz(ilk atamada)önce münhal yerlerin listeleri açıklanıyor tercih yapıyorsunuz hizmet puanı yüksek olanın avantajı var.her dönem farklı branşlarda azalma veye kadroda artma oluyor.Bunun takibini sağlık bakanlığı personel genel müd.sitesinde görebilirsiniz.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!