SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Aralık 05, 2008, 12:33:44 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  ORTAK KONULAR / 4924'lü personel / aile hekimliği : Ağustos 25, 2008, 03:13:42 ÖÖ
İLİMİZDE AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI AMA İL SAĞLIK MÜD. ALDIĞI KARARLA ŞÖZLEŞMELİ PERSONEL YER DEİŞTİREMEDİ.TAŞRADA ÇALIŞIYORUM NE OLACAĞIMIZI BİLEN BİRİLERİ YOK.BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM!!!!
2  ORTAK KONULAR / 4924'lü personel / Ynt: TAŞRADA DÖNER SERMAYE DAĞİLİMİ : Şubat 16, 2008, 11:44:34 ÖS
ilginize teşeşürler
3  ORTAK KONULAR / 4924'lü personel / TAŞRADA DÖNER SERMAYE DAĞİLİMİ : Şubat 10, 2008, 11:42:34 ÖS
 2004 yılında 4924'lü ebe olarak göreve başladım son 2.5 yıldır taşrada sağlık ocağında çalısıyorum.4.bölge olarak görülüyor ve aldığımız döner sermaye paylarının nasıl hesaplandığını bilmiyorumm.sağlık ocağında görevli dr yok . bizim döner sermaye paylarımız nasıl hesaplanıyor. yardımcı olur ilgilenirseniz sevinirimm.
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!