SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 21, 2008, 09:18:44 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  TEKNİK HİZMETLER SINIFI PERSONEL / Mühendis / ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ : Ağustos 15, 2007, 09:37:35 ÖÖ
Ben Sağlık Bakanlığı Hastanelerinde Teknisyen kadrorunda çalışan kadrosuz makina mühendisiyim. Ünvan değişikliği sınavında 70 barajı üzerinde niye bu kadar durluyor anlamadım. Tabip, Diş tabibi , eczacı nasıl sınava tabi tutulmuyorsa benim gibi mühendislik fakültesini bitirenlere bu sınav ve baraj şartı neden geliyor bir türlü anlamıyorum. sanki baraj puanı aşağıya düşse bütün adaletsizlikler sona erecek mi.Ben mühendislik fakültesinden  mezun olalı  11 yıl olmuş Hastanelerin bütün teknik hizmetlerinde bulunmuş birisiyim.Hastanelerdeki teknik hizmetlerle ilgili ne varsa gelin benim gibilerine sorun hiç bir aksama olmadan size yardımcı olsun ama siz bizleri 11 yıl önceki ders konularından formüllerden sınava tabi tutup bunlar başarısız derseniz haksızlık hala devam edecek. Kaldı ki bizlerden sonra mezun olan bir sürü arkadaşlar kadrolarını aldıkları halde benim ve benim gibilerin neden alamadıklarının toplu görüşmede dile getirilmesini istiyorum.
Bu konu ile ilgili bir öneri getirmek istiyorum. İlk önce mezun olanlara ünvan değişikliği sınavı olmadan mühendislik kadroları verilmeye başlanarak geriye doğru gidilse ve bunu yaparken de kurumdaki çalışmalarına göre verilen sicil notları da baz alınsa daha adaletli olmaz mı? bu önerimin hükümet ve memur sendikalarınca dikkate alınması dileğiyle ..... 
2  GENEL İDARİ HİZMETLER SINIFI PERSONEL / Hastane Müdür Yardımcısı / Ynt: Vekil Müdür Yardımcıları : Temmuz 13, 2007, 10:40:59 ÖÖ
  BENCE  BU ŞARTLARA UYAN VAR MI DİYE SORSANIZ DAHA İYİ OLURDU. BU ŞARTLARA  UYAN  HİÇ KİMSE YOK Kİ GÖREVLENDİRİLENLER ARASINDA. ÜNİVERSİTE MEZUNLARI DURURKEN LAYIK  OLAN !!! LİSE MEZUNLARI  ÜNİVERSİTE MEZUNLARININ BAŞINA  MÜDÜR YARDIMCISI VE MÜDÜR YAPILMAKTA.BU DA BİLİNÇLİ YAPILMAKTADIR.
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!