SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ekim 12, 2008, 04:01:44 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: saglık kurumları işletmeciligi  (Okunma Sayısı 1503 defa)
hasan kaan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 18, 2007, 10:31:13 ÖS »

Saglık idareciligi yüksek okulu ile veterinerlik ve labaratuvar mezunları saglık personeli için brans bölüm sayıldı.Saglık kurumları işletmeciligi bölümü olanlar ne olacak?Haksızlık degil mi bu?
nisan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2007, 11:50:01 ÖÖ »

merhaba evet ortada bir haksızlık var ama sonuna kadar mücadele ememiz gerek...Hatta ben işyeri temsilcisiyim üyelerden  imza toplayıp türk sağlık sen genel merkezine göndermiştim onlar da takip ediyor zaten sağ.kurumları işletmeciliği sağlık kurumlarında yöneticilikle ilgili bir bölüm nasıl sayılmıyor anlamıyrum eskiden okuyanlar maaş farklarını ve diğer haklardan yararlandılar sonra tüm haklar yok oldu geçmişe yönelik nasıl uygulama yapılıyor tam bir muamma bu uygulama...laborant ve veteriner Sağlık bölümü gibi alakasız da değilken üst öğrenim sayılamamakta üstelik üniversite sınavıyla giriliyrdu önceden sağ.kurumları işletmeciliği bölümüne...  benim takip ettiğm kadarıyla sağlık idaresi bölümü YÖK tarafından kabul edildikten sonra aynı ders müfredatı olması nedeni ile Türk Sağlık Sen tekrar yök'e başvurdu ama henüz olumlu ve ya olumsuz cevap gelmedi..bakalım inşallah olumlu sonuçların yoksa çok sene kaybımız olur ve de dizboyu haksızlık...
costrb
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2007, 04:25:44 ÖS »

NE ZAMAN YÖK KARARINI VERECEK?Ne zamana kadar bekleyeceĞİZ?Bizden sonra açılan bölüm hak kazanıyor bizde bekleyelim sonunu bile bilmediğimiz haberi......
yaşar demircioğlu
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2007, 11:49:15 ÖS »

ben başbakanlık ve tüm siyasi partiler durumuzu anlattım ve mağduriyetimizin giderilmesi için yardımcı olmalarını istedim.Ama halimiz ne olur bilmiyorum tıllardır bekliyoruz ama sonuç hala yok.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!