SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Aralık 05, 2008, 02:07:40 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: LİSANS TAMAMLAMA  (Okunma Sayısı 12307 defa)
dursen
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mayıs 23, 2008, 11:09:34 ÖS »

neden dişini sıkıp üniversite sınavına girip okumuyorsn. yattığı yerden dedem de okur.
mehmetçelebi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ağustos 19, 2008, 03:15:17 ÖÖ »

Kahkaha Slm arkadaşlar bugün türk sağlık sen bir başarısını daha alkışlıyacağız Bugün Türk Sağlık-Sen' den verilen resmi bilgiye göre bakanlığın 15 Eylül tarihine kadar kurumda çalışan yüksekokul mezunlarının listesini AÖF ye göndermesi durumunda bu sene lisans tamamlama başlayacak 2 yıllık 3 yıllıklar yararlanacak.Yazının son cülesinde "Sayın Müsteşar yard. Turan Buzgan İle yapılan görüşme neticesinde programın 2010 yılına sarkmaması için çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etmişlerdir." denilmekte. İlgililere hayırlı olur İnşaalah

Mehmet Erkan ÇELEBİ
Sözl.Lab.Teknikeri (4924)
Şarköy Devlet Hastanesi
elifff
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ekim 09, 2008, 03:23:58 ÖS »

arkadaşlar biz sınavla girdik ve bitirene kadar canımız çıktı bence lisans tamamlama yök sınavı ile olmalı nerde kaldı adalet siz hiçbir emek sarfetmeden hakkınız olmayan bir konuyu istiyorsunuz ben bu hakkın yök sınavı ile tanımasını istiyoruz biz nasıl sınav oldu isek bi zahmet sizde sınava girin!şimdi masterı bitirdim allah bilir master için de tamamlama istersiniz: )
bulut
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Kasım 11, 2008, 08:50:51 ÖS »

lisans tamamlama ile ilgili bilgisi olan varmı acaba son haberleri bekliyorum cevap verirseniz memnun olurum Gülümseme
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!