SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 21, 2008, 08:23:39 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: vekil şefler.Memurlar,Şoförler vb.  (Okunma Sayısı 1129 defa)
memik
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 15, 2007, 10:23:40 ÖÖ »

Merhaba
Ben Veri Hazırlama ve Kontrol işletmeni Lise mezunuyum ve 6 yıldan beri İl Onayı ile Personel Şefi olarak görev yapmaktayım.Görevde Yükselme sınavına puanım 25.5 olması sebebiyle giremedim.hala vekil Şef olarak görev yapmaktayım.Ben bu puanlardan birşey anlamadım ya bazı iller her sene personele takdir vermiş her takdir 2 puan benim il kimseye takdir vermemiş şimdi bu haksız rekabet değilmi.Türkiyede yabancı sporcular bile 5 yılda Türk Vatandaşlığına geçiriliyor.Ben 6 yıldan beri şef görevi yapıyorum ama kadromu alamıyorum.Benim önerim şudur 5 yıldan beri çalıştığı kurum tarafından İl onayı ile görevlendirilen personel yapmış olduğu görevin kadrosuna atanması lazım haksızmıyım.dairelerde devletin işini yapmadan geri hizmetlerde akşam sabah ders çalışıp üniversite bitirenler ve senle çalıştığın için dalga geçenler ön lisans ve lisans diploması var diye hiç bir şey bilmiyorlar senin amirin oluyorlar.Benim önerim şudur lise,ön lisans,ve lisans mezunlarının hepsini aynı şartlarda sınava sokun bakalım işi bilen adamlarmı yüksek puan alacaklar yoksa elinde diploması olanlarmı hodri meydan ben vekil şefim asıl şef kadrosunda olanlar bir iş oldumu altından kalkamayıp yanıma gönderiyor.bu aynen şuna benziyor ehliyet var ama araba kullanmasını bilmiyor.
Genel anlamda bakılırsa Sağlık Bakanlığı bünyesinde Daktilo Tarih oldu hala daktiloğraf kadrosu var bunların otomatikman V.H.K.İ geçermek bu kadar zormu,temizliği temizlik firması yapıyor hala hizmetli kadrosu var hizmetlilerin aşağı yukarı hepsi İl onaylı Memur,hizmetli kadrosunda ehliyeti var diye Şoför ve buna benzer kadrolarda görevlendirilmişler.Hiç kimsenin kendi kadrosunda çalışmadığı bir teşkilat madem bu adamlar yıllardır İl onayı ile bu işleri yapıyorlar.(İdarece yeterli görüldüklerinden bu işlerde görevlendiriliyorlar yoksa görevlendirilmezler) verin kadrolarını bu iş bitsin günlerdir gidip ankarada sınav yapılacak kurs görecek diye rezil olmasınlar ve devlet boş yere dünyanın ödeneğini veriyor.en iyi sınav yaptıkları iştir.sizce ben yanlışmı dişünüyorum.Karar her zaman olduğu gibi Yüce Türk Halkının
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!