SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ocak 09, 2009, 03:27:10 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  BECAYİŞ / Anestezi Teknisyeni / Teknikeri / Ynt: anestezi-4924 : Kasım 24, 2008, 12:53:03 ÖS
Tekirdağ Şarköy e düşünürsen ücretli 0 505 746 3259
2  ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA : Ağustos 19, 2008, 03:15:17 ÖÖ
 Kahkaha Slm arkadaşlar bugün türk sağlık sen bir başarısını daha alkışlıyacağız Bugün Türk Sağlık-Sen' den verilen resmi bilgiye göre bakanlığın 15 Eylül tarihine kadar kurumda çalışan yüksekokul mezunlarının listesini AÖF ye göndermesi durumunda bu sene lisans tamamlama başlayacak 2 yıllık 3 yıllıklar yararlanacak.Yazının son cülesinde "Sayın Müsteşar yard. Turan Buzgan İle yapılan görüşme neticesinde programın 2010 yılına sarkmaması için çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etmişlerdir." denilmekte. İlgililere hayırlı olur İnşaalah
3  ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA : Haziran 03, 2007, 03:21:57 ÖS
Bende bahsi geçen sendikanın üyesiyim Bir mailim üzerine beni aradılar Sendikanın başvurusunu yök kabul etmemiş fakat aü ile görüşün gibi bir açık kapı bırakmıştı. Ben aü nün binlerce sağlık çalışanının başvuracağı bu programı (ciddi paraların ödeneceği) 2007-2008 sezonunda açacağını düşünüyorum.Bütün meslektaşlarıma yeni sitenin hayırlı olmasını diliyorum.
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!