SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ağustos 28, 2008, 05:25:53 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: istifa sonrası atama  (Okunma Sayısı 537 defa)
moses
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 16, 2008, 03:56:12 ÖS »

herkese merhabalar
arkadaşlar ben "2008 sağlık bakanlığı 1. istifadan sonra atama" ya
başvurup sağlık memurluğu (laborant ) kadrosuna yerleştirilenlerden biriyim. daha önce hacettepe üniversitesi hastanesinde sağlık teknikeri kadrosunda çalışmıştım. şu anda izmir de 4/b li olarak çalışıyorum. ama sorun şuki atamamın yapılamayacağını söylüyor personel dairesi. mazeret olarakta başvurdugum kadronun sağlık memurlugu kadrosu oldugunu söylüyorlar ve daha önce çalıştıgım kurumda kadromun sağlık teknikerliği kadrosunda olmasından dolayı bu atamanın yapılmayacagını söyluyorlar. bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim
teşekkurler
rehnüma
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 05:16:45 ÖS »

Gülümseme Merhaba ben de sizin gibi istifa sonrası atamaya başvurum ismim yayınlandı ama daha önce laborant
kadrosunda çalıştığım için atammaın yapılamayacağı bildirildi.
bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
iyi günler dilerim
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!