|
Konu Başlığı: istifa sonrası atama Gönderen: moses üzerinde Mayıs 16, 2008, 03:56:12 ÖS herkese merhabalar
arkadaşlar ben "2008 sağlık bakanlığı 1. istifadan sonra atama" ya başvurup sağlık memurluğu (laborant ) kadrosuna yerleştirilenlerden biriyim. daha önce hacettepe üniversitesi hastanesinde sağlık teknikeri kadrosunda çalışmıştım. şu anda izmir de 4/b li olarak çalışıyorum. ama sorun şuki atamamın yapılamayacağını söylüyor personel dairesi. mazeret olarakta başvurdugum kadronun sağlık memurlugu kadrosu oldugunu söylüyorlar ve daha önce çalıştıgım kurumda kadromun sağlık teknikerliği kadrosunda olmasından dolayı bu atamanın yapılmayacagını söyluyorlar. bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim teşekkurler Konu Başlığı: Ynt: istifa sonrası atama Gönderen: rehnüma üzerinde Temmuz 08, 2008, 05:16:45 ÖS :) Merhaba ben de sizin gibi istifa sonrası atamaya başvurum ismim yayınlandı ama daha önce laborant
kadrosunda çalıştığım için atammaın yapılamayacağı bildirildi. bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi günler dilerim