SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ekim 12, 2008, 03:53:27 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: ünvanımı istiyorum !!  (Okunma Sayısı 887 defa)
muamma
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 18, 2007, 09:58:16 ÖS »

herkese merhaba,

ben sağlık bakanlığında 657 ye tabi olarak çalışan bir sağlık teknikeriyim. ancak maalesef bakanlıkta ünvanım sağlık teknikeri değil, sağlık memuru ve branşım da teknisyen olarak geçiyor. kpss sınavına sağlık teknikerliği mezunu olarak girmiş olmama ve atama kılavuzunda önkoşullarda önlisans teknikerlik mezunu olma koşulu getiren bakanlık ünvanımı sağlık memuru ve branşımı da teknisyen olarak belirledi. şaka yapar gibi daha sonraki alımlarda benimle aynı okuldan mezun arkadaşlarım sağlık teknikeri ünvanı ile atandılar. adalet bunun neresinde birisi bana cevap verebilir mi ?? ben bu durumun düzeltilmesi için bakanlığa başvurduğumda bana ünvan değişikliği sınavına girmem gerektiği söyleniyor. ben üniversitede boşuna mı iki sene okudum ?? benim diplomamı tekniker olarak onaylayan sağlık bakanı nijerya'nın mı sağlık bakanıydı. bakanlık nasıl böylesine haksız bir uygulama yapıp benim iki sene boyunca ter dökerek aldığım diplomamı ve ünvanımı böyle pervasızca hiçe sayabiliyor Ney benim zaten hakkım olan diplomamdaki ünvanımı vermek için beni tekrar sınav yapıyor ?? sınav yapıyor diyorum ama ünvan değişikliği sınavını da yapmıyor o da ayrı bir mevzu. yasak savmak için yaptığı ve benim giremediğim ünvan değişikliği sınavını ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve müsteşar tekrar sınav yapacağız demesine rağmen bir daha ses soluk çıkmadı. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu !!! bu haksızlığa daha ne kadar uğrayacağız, sendikalar benim durumumdaki binlerce kişi için ne yapıyor acaba. benim durumumdaki arkadaşlar sizin bu konuyla ilgili görüşleriniz nedir belirtir misiniz lütfen.saygılar...
kamil
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2007, 06:18:26 ÖS »

arkadaşım ben sağlık teknikeri kadrosunda olmama rağmen emeklilik dışında bir maaş farkım yok.varsa bana cevap yazarmısın?
muamma
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2007, 10:01:10 ÖS »

selam,

sorun sadece maaş değil, insanın kendisini kazık yemiş gibi hissetmesi. madem bu ülkede insanların mesleki ünvanlarını bakanlık bu kadar keyfi olarak belirleyebiliyor ben neden okudum ? bakanlık canı isterse beni eczacı veya diş hekimi kadrosuna atayabiliyor mu mesela ? ya da bir doktoru sağlık memuru ya da hemşire kadrosuna atayabilir mi ? atayamaz ! neden; çünkü onlar doktor, dişhekimi veya eczacı. bizse sıradan marabalarız. "yardımcı sağlık personeli " gibi sürü ismini andırır genel bir ünvanla bizi istediği gibi isimlendirip, diplomamızda yazan ünvanlarımızı zerrece umursamadan bambaşka bir ünvana atayabilme keyfiyeti olmamalı kimsenin. dediğim gibi, sorun sadece maaş değil, ben mesleki onurumu ve ünvanımı istiyorum !!!
muamma
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2007, 10:03:17 ÖS »

tekrar selam,

soruna açık bir cevap veremedim, çünkü memur olduğumdan bu yana maaşımın neye göre hesaplandığını anlayabilmiş değilim. sorduğum kişilerin de çok bir fikri yok... zaten aynı şehirde aynı eğitimdeki kişilerin bile maaşlar birbirini tutmuyor...
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2007, 11:08:04 ÖS »

Yeni yapılan tekniker atamalarından sonra Türk Sağlık Sen Sendikası bu konu ile ilgili dava açmak üzere .
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!