| SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM |
|
Kasım 20, 2008, 06:30:03 ÖS
|
|||
|
|||
|
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz. Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır. Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.) Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır. |
| Ana Sayfa | Yardım | Ara | Giriş Yap | Kayıt |
| Reklamlar |
|
1
: Kasım 14, 2008, 11:11:45 ÖÖ
|
||
| Başlatan çağatay - Son mesaj Gönderen: çağatay | ||
|
ÇANKIRI YAPRAKLI TSM DE ÇALIŞMAKTAYIM. ANKARA VE CİVARI İL İLÇE HASTANELERLE BECAYİŞ YAPMAK İSTYRM. KAMU YÖNETİMİ MEZUNU OLDUĞUMDAN HASTANE İSTYRM. YAPRAKLI ÇANKIRIYA 25 KMUZAKLIKTA GİTGEL İMKANI VARDIR. SABAH VE AKSAM MEMUR SERVİSİ BULUNMAKTADIR. İLGİLENENLER 0376-363 82 32
|
||
|
2
: Kasım 13, 2008, 05:54:09 ÖS
|
||
| Başlatan tarali - Son mesaj Gönderen: tarali | ||
|
elazığ üniv hastanesinde ebe hemşire olarak çalışmaktayım.mersin üniv hastanesinde çalışan arkadaşlar varsa mailden ulaşabilirler tarali09@mynet.com tşk
|
||
|
3
: Kasım 13, 2008, 05:53:30 ÖS
|
||
|
elazığ üniv hastanesinde ebe hemşire olarak çalışmaktayım.mersin üniv hastanesinde çalışan arkadaşlar varsa mailden ulaşabilirler tarali09@mynet.com tşk
|
||
|
4
: Kasım 13, 2008, 05:51:13 ÖS
|
||
|
elazığ üniv hastanesinde ebe olarak çalışmaktayım elazığ verilip mersin üniv hastanesi alınır arkadaşlar tarali09@mynet.com mailden ulaşabilirler tşk.
|
||
|
5
: Kasım 13, 2008, 05:48:02 ÖS
|
||
|
4/B SÖZLEŞMELİ EBE HEMŞİRE ELAZIĞ ÜNİVERSİTE HASTANESİNDEN MERSİN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE BECAYİŞ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR tarali09@mynet.com ulaşabilirler..elazığ isteyen arkadaşlar mersin değiştirilir. tşk
|
||
|
6
ORTAK KONULAR / Aile Hekimliği / Ynt: AİLE HEKİMLİĞİYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ, KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLARI YAZIN
: Kasım 11, 2008, 08:56:20 ÖS
|
||
| Başlatan admin - Son mesaj Gönderen: bulut | ||
|
aile hekimliğinde çalıştığımız süre içinde kadro ve derecelerimizi göremiyoruz,nerden bilgi alabileceğimizi bilen varmı acaba?kadro ve derecelerimiz ilerliyormu?bilen varsa ve cevap verirse çok sevinirim
![]() |
||
|
7
: Kasım 11, 2008, 08:50:51 ÖS
|
||
| Başlatan hakan - Son mesaj Gönderen: bulut | ||
|
lisans tamamlama ile ilgili bilgisi olan varmı acaba son haberleri bekliyorum cevap verirseniz memnun olurum
![]() |
||
|
8
: Kasım 04, 2008, 11:27:26 ÖÖ
|
||
| Başlatan hkezban - Son mesaj Gönderen: hkezban | ||
|
ısparta ş.karaağaç tsm çalışıyorum uşak konya ve cevre illerle becaiş yapılır
|
||
|
9
: Ekim 31, 2008, 10:47:33 ÖS
|
||
| Başlatan SCT - Son mesaj Gönderen: asli8810 | ||
|
Merhaba arkadaslar.Hepimiz aynı kaderi paylasıyoruz!Ben de ilk vekilebelerdenim.2yıldır ucra bi köyde görev yapıyorum.Evet bizler bayrağımız dalgalandığı her yerde görev yapmak için yemin ettik.Fakat bizi naptılar diğer memurlardan ayrı bir statüye ayırdılar ve basımıza vekil getirdiler!Bize en fazla acı verende diğer ebelerle aynı işi hatta bazen daha fazlasını yapmamıza ve onların daha uygun şartlar altında çalışması!En azından bize şunu desinler:'' siz 2yıl-3yıl calısın sizi sözleşmeli yada merkeze alıcaz'' desinler bize bi ümit ışıgı versinler!Biz bu şartlarda calışıyoruz ama sonunda geleceğimiz yeri biliyoruz diyebilelim.Bize, bu ülkenin gençlerine daha iyi şartlarda vatana yararlı bişekilde çalışmamızı bize yaşama şansı versinler!Bize vatanımıza daha faydalı olabilmemiz için şans versimler!BİZE YAŞAMIMIZI VERSİNLER.
|
||
|
10
: Ekim 29, 2008, 10:13:35 ÖS
|
||
| Başlatan deryadeniz - Son mesaj Gönderen: deryadeniz | ||
|
kırıkkalde hastanede ebe olarak çalışmaktayım ankara yozgat kırşehir illerinden birile becayiş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşelim
|
||