SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Mayıs 17, 2008, 05:49:37 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 4/b eş durumu  (Okunma Sayısı 596 defa)
yasemin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 20, 2007, 02:04:24 ÖS »

kırıkkalede kadrolu hemşireyim eşim4/b li bursada çocuk ankarada 1 yıldır böyleyiz istifamı edelim boşanalımmı
muko
Yeni Üye
*

BEYAZ GÜLÜM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2007, 12:10:54 ÖS »

Aile bütünlüğünün bozulmaması için istifa etmeniz daha doğru olur.
ali
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2007, 11:38:35 ÖÖ »

eşim 4b li ben başka kurumdayım bu eş durumuna çözüm yeter artık
konya
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2008, 10:55:52 ÖS »

birilerinin keyfi yetipde bizim ne çektiğimizin ne zaman farkına varacak bilmiyorum ama şu bi gerçekki nasrettin hoca gb eşekden düşen gelsin bunu çeken bilir evli olupda sıcak yuvanın olamamasının ne kadar zor olduğunu kimse bilemez inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olur başımızdakilere artık elinsafffffffffffff diyorum biraz vicdana davet ediyorum
bildik
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2008, 09:48:07 ÖÖ »

ARKADAŞLAR BUYRUN 24 MAYISTA ANKARAYA SAĞLIK BAKANLIĞI ÖNÜNDE 50.000 KİŞİ OLALIM. KAYITSIZ KALAMAZ İKTİDAR, LÜTFEN 4/B'Lİ ARKADAŞLAR TÜM SEVDİKLERİNİZE VE SEVENLERİNİZE BİR TELEFON AÇIN. OLUŞAN KOMUOYUNA BİRDE SİZ DESTEK VERİN. LÜTFEN BİR TELEFON AÇIN TÜM AKRABALARINIZA , GÖRDÜKLERİ TÜM SİYASİLERE EVLATLARIMIZ KÖLEMİ? ONLARI BU ŞEKİLDE İSTİHDAM EDİYORSUNUZ, BU ÜLKEDE DİKTATÖRLÜKMÜ VAR ÇALIŞANLARINI KÖLE GÖREN BİR SAĞLIK BAKANLIĞI ANLAYIŞINI KINADIKLARINI VE BUNUN DÜZENLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLESİNLER SİAYASİLERE. EŞ-İŞ TERCİHİ ZORUNDA BIRAKILAN SAĞLIK ÇALIŞANLARI, KUTSAL OLAN AİLE BİRLİĞİNDEN VAZGEÇİRİLMEK İSTENİYOR. BUNA KAYITSIZ KALAN SÖZLEŞMELİ 4924 VE 4/B Lİ ARKADAŞLARIN YAKINMAYA HAKLARI YOKTUR. YA TAM DESTEK VERECEKSİNİZ YADA KÖSTEK OLUP BÖYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.    BİLDİK
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!