Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
1
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / şehitleri anma
|
: Haziran 24, 2007, 07:33:02 ÖS
|
|
slm arkadaşlar 30 ağustos zafer bayramın da saat 12 de kırmızı beyaz balon bırakarak şehitlerimiz anma ve türkiye nin bölünemeyeceği ile ilgil bir eylem yapmayı düşünüyoruz lütfen bunu tüm tanıdıklarınıza ve tüm ulaşabildiğiniz sitelerden yayın bizim bölünmez bir millet olduğumuzu herkese duyuralım .a.e.o
|
|
|
|
|
2
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA
|
: Haziran 24, 2007, 01:01:24 ÖS
|
|
slm arkadaşlar. MEB bu lisans tamamlama işini yaptı 2007-2008 ylı eğitim döneminde a.ü başlatıyor. bizim de bir an öncebunu yapmamız gerekiyor. yök ile görüşmeler sonuçlandımı yök e fax çeken varmı son gelişmeler hakkında bilgisi olan varsa yazsın lüften.a.e.o
|
|
|
|
|
3
|
|
: Haziran 21, 2007, 11:47:41 ÖÖ
|
|
SLM ARKADAŞLAR. KAMUSEN YETKİLİLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İLE GÖRÜŞMELERİNDE SONRA YÖK İLE GÖRÜŞECEKTİ BU KONUDAKİ GELİŞMELERDEN HABERİ OLAN VARMI.GELİŞMELERİ BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİZ.A.E.O.
|
|
|
|
|
4
|
|
: Haziran 14, 2007, 11:31:37 ÖÖ
|
|
slm arkadaşlar lisans tamalama ile ilgili yeni gelişmeler yokmu ben bakıyorum yeni bişeyler göremedim.yeni gelişmeler den haberi olanlar varsa bilgilendirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
5
|
|
: Haziran 12, 2007, 10:25:45 ÖÖ
|
|
slm arkadaşlar.lisans tamamlama ile ilgile duydumuz bildimiz herşeyi lütfen burada anında paylaşalım. bilgilerden anında haberimiz olsun. bu bizim için çok yararlı olacak.Allaha emanet olun..
|
|
|
|
|
6
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: olacak az kaldı
|
: Haziran 09, 2007, 10:56:20 ÖS
|
|
arkadaşlar lisans tamamlama artık olacak kesin gözüyle bakabilirsiniz. anadolu üniversitesi açarız dedikten sonra yök için problem yok ayarlayacak olan işle uğraşacak olan anadolu üniversitesi bence tamam derim...
|
|
|
|
|
7
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt:yeni görüşme
|
: Haziran 08, 2007, 09:45:26 ÖÖ
|
|
slm arkadaşlar. 6 haziran da kamusen anadolu üniversitesi rektörü ile bir görüşme yaptı. rektör. kamusenin talebini olumlu karşılamış. yök onay verdiği an lisan tamamlama bölümlerini açabileceklerini söylemiş. sendika şimdide yök ile görüşecek.sanırım arkadşalar inşallah lisans tamamlama gelecek hepimize hayırlı olur. bir de arkadaşlar şehitlerimiz için teröristlere bir tepki olarak msn de nikinizin başına soluk gül sembolü koymanızı ve bunu bütün arkadaşlarınıza haberdar etmenizi rica ediyorum. parantez için de w (w) herkes allaha emanet olsun.
|
|
|
|
|
8
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA çalışması
|
: Haziran 04, 2007, 02:31:31 ÖS
|
|
slm arkadaşlar sağlık sektöründe çalışıyoruz ama değişik engeller nedeni ile lisan programlarına yerleştirilemiyoruz. eğer şimdi aöf yi yökü sağlıksen in örnek dilekçe örneği var onlardan doldurup fax yağmuruna tutarsak bu konudaki mağduriyetimi çok daha iyi anlayacaklar. herkes bu konuda duyarlı yardımcı olmaya çalışırsa bu işi bu yıl eğitim sezonuna başlarken hak etmiş olabiliriz. bir de sitede bu konu hakkında gelişmelerden sürekli bililendirilirsek çok bilgilendirirsek çok iyi olur.
|
|
|
|
|
9
|
ORTAK KONULAR / Ortak konular / lisans tamamlama
|
: Haziran 04, 2007, 11:15:58 ÖÖ
|
|
slm arkadaşlar lisan tamamlam sanırım yeni okul sezonuna doğru kesin belli olur. aöf de lisana tamamlama konusunda hemen yanıt verip şu an kayıtlı öğrencileri arasında karmaşa yaratmak istemiyor diye düşünüyorum. arkadaşlar sağlıksen in sitesinde örnek aöf ye dilekçe var. bunları herkese ulaştırabilrsek etkili oluruz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|