SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ocak 07, 2009, 04:27:24 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  ORTAK KONULAR / Ortak konular / Ynt: LİSANS TAMAMLAMA : Haziran 22, 2007, 10:39:15 ÖÖ
Slm arkadaşlar,ben Konaya sağlık eğitim enstitüsü mezunuyum.Lisans tamamlama ile ilgili yeni bir gelişme yok.Ancak bizler boş durmayalım.Milli eğitim sınıf öğretmenliği adı altında lisans tamamlamayı başlıttı.Yöke dilekce gönderelim.Gerekirse bu konu ile ilgili gerekceleri ile birlikte bir dosya hazırlayıp siyasi partilere ve yöke gönderelim.Hepinize selamlar
2  SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI PERSONEL / Tıbbi Teknolog / Ynt: Tıbbi Teknologların dikkatine! : Haziran 22, 2007, 10:27:47 ÖÖ
Tıbbi teknneloglarla ilgili mahkeme kararı türk sağlık senin sayfasında mevcutdur.Arkadaşlar oradan alabilir.
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!