|
Konu Başlığı: Hospital Manager Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi ve Ödülleri Gönderen: Asım Yılmaz üzerinde Temmuz 22, 2008, 10:31:57 ÖÖ hospitalmanager
Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi ve Yöneticisi Ödülleri hospitalmanager dergisi her yıl sağlık sektöründe başarı gösteren yönetici ve girişimcileri ödüllendiriyor. Sağlık sektöründe işletmeci ve yönetici olarak çalışanlar bu ödüllere bizzat başvurabiliyor yada aday gösterilebiliyorlar Ödülün Amacı: Ülkemizde sağlık sektöründe başarılı yöneticileri teşvik etmek ve sağlık kuruluşlarında yönetim becerilerinin gelişimini desteklemektir. Kimler Katılabilir: Kamu yada özel sağlık kuruluşlarında yönetici pozisyonunda bulunan tüm çalışanlar ve özel sektör girişimcileri bizzat başvurabilir yada aday gösterilebilir. Başvuru Yöntemi : Başvurular kişinin kendisi yada aday gösteren tarafından adayın aşağıda değerlendirme kriterlerinde belirtilen tüm özelliklerini içeren dosyasını yedi kopya olarak 30 Eylül 2008 tarihine kadar aşağıdaki adrese ulaştırması yeterli olacaktır. Başvuru Adresi : hospitalmanager Kuleli Sokak No: 57-1 G.O.P., Ankara Tel: (312) 446 9114 Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül 2008 Ödül Kategorileri : 1 Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi 2 Yılın En Başarılı Sağlık Girişimcisi 3 Yılın En Başarılı Kamu Sağlık Yöneticisi 4 Yılın En Başarılı Medikal Yöneticisi 5 Yılın En Başarılı Hemşire Yöneticisi Ödül Jüri Üyeleri : Prof.Dr.Barış Diren, Prof.Dr.Metin Çakmakçı, Doç.Dr.Melih Bulut, Yaşar Yıldırım, Bülent Kiymir, Oğuz Engiz, Meri Bahar Ödül Gecesi: Ödüller Kasım 2008’de İstanbul'da düzenlenecek gecede sahiplerine ulaştırılacaktır. Ödül Kriterleri : i) Yöneticinin eğitim geçmişi, aldığı yönetim eğitimi, katıldığı seminerler, eğitimler, kongreler ve konferanslar ii) Yöneticinin sağlık yönetimi ile ilgili yayınları, verdiği konferanslar, eğitimler, seminerler ve yaptığı konuşmalar iii) Yöneticinin profesyonel ve sivil toplum kuruluşu üyelikleri iv) Yöneticinin kuruluşuna/topluma kazandırdığı başarılar; yenilikler, gelir artışı, büyüme, belgelendirme, ödül, vb. v) Girişimcinin ortaya koyduğu büyüme, gelir artışı, ödüller