SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ocak 07, 2009, 10:47:02 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır
Gönderen Konu: LİSANS TAMAMLAMA  (Okunma Sayısı 13497 defa)
nisan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2007, 10:03:50 ÖS »

merhaba arkadaşlar...lisans tamamlama kesin kabul edilecek merak etmeyiniz bu konunun alan razı tarafı da var, diğer tarafı da varken neden kabul edilmesinki ama bizim maliye bakanlığı açısından durum farklı tabiiii.... bu hak sağlıkçılara verildiğinde ve personel mezun olup diplomasının noterli onayını bakanlığa gönderdiğinde hem terfi verecek hem de istemeyerek de olsa üst öğrenime ait diğer tüm maddi ödemeleri yapmak zorunda kalacak...

Bir de benim gibi üniversite sınavı ile girip sağlık kurumları işletmeciliği okuyan üst öğrenim sayılırken dersleri değiştirilerek üst öğrenim sayılması engellenen akabinde mahkemeye veren sağlık personellerinin, durumu var...Sayın arkadaşlar ben mahkemeyi kaybettim ama Türk Sağlık Sen, Yök'ün Sağlık İdaresini üst öğrenim kabul etmesinden sonra benim okuduğum bölüm ile  derslerinin müfredatının aynı olduğunu YÖK'e tekrar yazı gönderdi ama henüz yök cevap vermedi...Tabi cevap olumsuz gerlirse ben ve benim gibi sağ.kurumları işletmeciliği mezun u olan tüm sağlıkçılar lisan tamamlama ile tekrar okumak zorunda kalacaklar...Haydi hayırlısı hakkımızda
yusuf
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 21, 2007, 10:59:35 ÖÖ »

BEN BU KADAR KOLAY OLCAGINA İNANMIYORUM ASLINDA HER ŞEY O KADAR KOLAY GÖRÜNMÜYOR,BU UZUN SOLUKLU Bİ MAROTON GİBİ OLCAK DEVAMLI MÜCADELE ETMEMİZ GERECEK TÜM SAĞLIK PERSONELLERİ BERABER HAREKET ETMELİYİZ
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 21, 2007, 11:47:41 ÖÖ »

SLM ARKADAŞLAR. KAMUSEN YETKİLİLERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İLE GÖRÜŞMELERİNDE SONRA YÖK İLE GÖRÜŞECEKTİ BU KONUDAKİ GELİŞMELERDEN HABERİ OLAN VARMI.GELİŞMELERİ BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİZ.A.E.O.
mehmet sayılırer
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2007, 10:39:15 ÖÖ »

Slm arkadaşlar,ben Konaya sağlık eğitim enstitüsü mezunuyum.Lisans tamamlama ile ilgili yeni bir gelişme yok.Ancak bizler boş durmayalım.Milli eğitim sınıf öğretmenliği adı altında lisans tamamlamayı başlıttı.Yöke dilekce gönderelim.Gerekirse bu konu ile ilgili gerekceleri ile birlikte bir dosya hazırlayıp siyasi partilere ve yöke gönderelim.Hepinize selamlar
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2007, 01:01:24 ÖS »

slm arkadaşlar. MEB bu lisans tamamlama işini yaptı 2007-2008 ylı eğitim döneminde a.ü başlatıyor. bizim de bir an öncebunu yapmamız gerekiyor. yök ile görüşmeler sonuçlandımı yök e fax çeken varmı son gelişmeler hakkında bilgisi olan varsa yazsın lüften.a.e.o
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 24, 2007, 07:33:02 ÖS »

slm arkadaşlar 30 ağustos zafer bayramın da saat 12 de kırmızı beyaz balon bırakarak şehitlerimiz anma ve türkiye nin bölünemeyeceği ile ilgil bir eylem yapmayı düşünüyoruz lütfen bunu tüm tanıdıklarınıza ve tüm ulaşabildiğiniz sitelerden yayın bizim bölünmez bir millet olduğumuzu herkese duyuralım .a.e.o
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2007, 08:59:56 ÖS »

HADİ BEE SENDİKALAR YÜZDÜNÜZ YÜZDÜNÜZ KUYRUĞUNA GELDİNİZ BASTIRINDA ALIN ŞU VERİLMEMİŞ HAKKIMIZI..........ARKADAŞLAR SİZDENDE RİCAM KÜÇÜKTE OLSA LİSANS TAMAMLAMA İLE BİLGİLERİ BURADAN PAYLAŞALIM  TEŞEKÜRLER
tortumlu
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 25, 2007, 11:41:34 ÖÖ »

Masum arkadaşlar başta bu yök yükünden kurtulmadığımız müddetce lisans tamamlamaya kolay kolay izin verileceğini sanmıyorum çünkü şu anki yök sadece ideolojilerle uğraştığına inanıyorum bilim yolunda olsalar açarlar dı kesin bu yolu bizlere ama torpili olan kılıfına bir şekilde uydurup lisansınıda tamamlıyorlar bir şekilde önümüzde bir sürü örnekleri var
HAKAN
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 14, 2007, 09:41:52 ÖÖ »

hocam valla ben şahsen sonuna kadar desteğim ne gerekiyorsada yaparım... diğer kurumlar örneğin polisler,diyanet işlerivs. personeline yapılıyoda biz neden lisans tamamlayamıyoruz buda türkiyemizin ilginçliklerinden hadi onuda geçtim branş dışında okuduğumuz 4yıllık fakülteler hikaye devlet gözünde,hiçbir faydası yok memuriyetimize ki birde şöyle bir sıkıntımız var ben 4924sayılı kadroya tabi çalışıyorum diğer 657 sayılı yasaya tabi arkadaşlar okul kazanınca tayin olabiliyolar ben kazansamda gidemiyorum  Kızgın yetkililere buradan rica ediyorum ya 4924LÜLERE TAYİN DURUMUNU AÇSINLAR yada AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNDEN 4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİMİZİ TAMAMLAMAMIZI SAĞLASINLAR. ŞİMDİDEN İLGİLENENLERE TEŞEKKÜRLER...
neclakoray
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 23, 2007, 01:06:09 ÖS »

mrb arkadaşlar..
  meslek lisesi ebelik bölümü mezunuyum, ünv.4 yıllık hemşirelik okudum. ya sonraaa. kadro derecem düştü,maaşım 90 lira arttı. ama ben hala ebelik kadrosundayım. ek puan sistemiyle başka bölümü OKUTMADILAR. ee kendi alanımda okudum kadromu alamıyorum. düşünebiliyormusunuz üniversite bitiyorsun ama seni lise mezunu olarak çalıştırıyorlar. bu komedi sadece bizim ülkemizde vardır herhalde. okumayalım,bilgilerimizi yenilemeyelim,gelişmemiş bir ülke olarak devam edelim... bunu istiyorlar demek ki! teşviklerinize TEŞEKKÜRLER.
aytufan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 27, 2007, 12:42:51 ÖÖ »

arkadaşlar bu konuyla ilgili son gelişme ne oldu
haticec
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Kasım 03, 2007, 08:54:22 ÖS »

Merhaba arkadaşlar lisans tamamlama ile ilgili son haberi turk sağlık sen in sayfasından okudum
http://www.turksagliksen.org.tr/HABERLER/GENEL-HABERLER/LISANS-TAMAMLAMADA-SONA-DOGRU.html
en kısa zamanda cıkıcak bence...
dursen
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Nisan 25, 2008, 11:41:47 ÖS »

ben açıköğretimden lisans tamamlamaya karşıyım. ben çalıştım üniversiteyi kazandım ve sürüne sürüne okudum. herkes çalışşın okusun. yattığın yerden kalite yükselmez
NURBEYZA
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Nisan 30, 2008, 12:39:13 ÖS »

Müsteşardan Lisans Tamamlama Müjdesi        
Salı, 22 Nisan 2008 
Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci lisans tamamlama ile ilgili olarak yaptıkları girişimlerden bahsederek “Daha önceleri gerek Sayın Bakan, gerek sizinle yaptığımız görüşmelerde sağlık çalışanlarına lisans tamamlama hakkında olumlu görüş bildirmiştiniz Ayrıca Kurum İdari Kurul’da da bu yönde karar alınmıştı. Türk Sağlık-Sen olarak geçtiğimiz günlerde YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’la yaptığımız görüşmede, Sayın Başkan “En çok önem verdiğimiz alanlar mesleki eğitim ve Sağlık. Sağlıkta çok iyi şeyler yapacağız. Lisans tamamlama ile uğraşacağım. YÖK olarak sağlık alanında birinci öncelikli konumuz bu olacak. 60 bin sağlık çalışanını ilgilendiren bu konu ile ilgili olarak gerekli çalışmalar yapılacak” diyerek bize söz verdi.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi bu konuda alt yapı çalışmalarına başladı. AÖF Dekanı Prof. Dr. Nazmi Ulutak’la yaptığımız görüşmede Sayın Dekan, “ Türk Sağlık-Sen’i çabasından dolayı kutluyorum. Siz üzerinize düşeni yaptınız. Biz de Açık Öğretim Fakültesi olarak gerekli hazırlıkları yaptık ve lisans tamamlamaya hazırız. Sağlık Bakanlığının talebini bekliyoruz” dedi. Sağlık çalışanları olarak bu konuda gerekli görüşmeleri yaparak bir an önce bu hakkın verilmesini istiyoruz. Herkes bu konuda olumlu düşünüyor. Sağlık çalışanlarını daha fazla bekletmeyin. Bu hakkı verin” dedi.

Müsteşar Yardımcısı Nihat Tosun Lisans Tamamlama Görüşmelerini Yapacak
Konu ile ilgili olarak olumlu düşündüklerini ve bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerini ifade eden Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Gümrükçüoğlu “ Bu konuda en kısa zamanda YÖK ve Açık Öğretim Fakültesi ile görüşüp sağlık çalışanlarına lisans tamamlama hakkının verilmesini sağlayacağız. Bu konu ile ilgili olarak Müsteşar Yardımcımız Sayın Nihat Tosun’u görevlendirdik. Sağlık çalışanları bu hakka kavuşacak” dedi. 
hulya
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mayıs 23, 2008, 09:58:53 ÖÖ »

Evet ya artık tamamlasak şu lısansı lutfen hızlandırın önümüzü kapatmayın çok bekledık artık yeter...
Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!