SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ocak 07, 2009, 01:40:30 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: 4/b li doğum yapan personelin ücretsiz izin hakkı : Temmuz 16, 2007, 11:43:36 ÖÖ
Bu madde hükmüne göre tekrar işe alınma talebinde bulunanlardan, aynı unvanlı pozisyon için müracaat edenler arasında tarih itibarıyla önce müracaat edenin talebi öncelikle değerlendirilir. Aynı tarihte müracaat edenler arasında ise, aynı unvanlı pozisyon için müracaat edenlerin sayısının, münhal pozisyon sayısından fazla olması hâlinde; öncelik merkezi sınav sonucuna göre işe alınanlardan puanı yüksek olana, merkezi sınav sonucuna göre işe alınanın bulunmaması hâlinde ise sınavsız istihdam edilenlerden hizmet süresi fazla olana verilir.

burda anlatılmak istenen nedir arkadaşlar.birisi açıklayabilirmi neyi kastediyolar.benim eşim doğum iznine ayrılacak doğum sonrası onun yerine torpilli başka birini bahsettikleri eşimin boşalttığı münhal pozisyonun başka birinin doldurması halinde mi işe doğum iznine ayrılan personel alınmaz diyor.anlayamadı.bilgisi olan açıklayabilir mi acaba.
2  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... : Temmuz 16, 2007, 11:39:24 ÖÖ
kadrolu sözleşmeli, ayrımına son verilsin artık
3  ORTAK KONULAR / 4/B'li personel / Ynt: 4/b eş durumu : Temmuz 16, 2007, 11:38:35 ÖÖ
eşim 4b li ben başka kurumdayım bu eş durumuna çözüm yeter artık
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!