SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 20, 2008, 11:14:20 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  TEKNİK HİZMETLER SINIFI PERSONEL / Mühendis / Ynt: ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ : Ağustos 15, 2007, 11:27:10 ÖÖ
Maalesef senin durumunun benzerini yaşıyorum.Sağlık Bakanlığında 150 civarında hukukçu mevcut olmasına rağmen ünvan değişikliği sınavını sadece 8 kişi kazanarak kadrosunu aldı.Maaalesef ne biz sağlıkçılar nede sendikalar bu konu üzerinde gerekli hassasiyeti gösterip bir komuoyu oluşturmayarak idarenin bu konu üzerinde durmadığını düşünüyorum.En kısa sürede yeni bir sınav yapılarak kadrolarımızı umut ediyorum.Hem Çalışıp hem okumanın zorluğunun bedelini en kısa sürede almak için bence ünvan değişikliği sınavına tabi olmadan kadroların verilmesi gerekir.(Tabip, Diş tabibi , eczacı gibi).Benim alanımdaki sınav sorularının zorluğunu gördükten sonra bu kadrolara alınmamızın pek istenmediğini düşünüyorum.Taşra Teşkilatında bulunan Disiplin ve Hukuk Büro Amirliğinde hukuk ile ilgisi olmayan kişilerin çalışıyor olması ve idarecilerin bunu umursamamaları beni çok üzüyor.Sınava tabi olmadan veya en kısa zamanda bir sınav açılması için bakanlığın gerekli işlemleri yapması dileğiyle...
Sayfa: [1]
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!