SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Ocak 07, 2009, 10:16:18 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 Yazdır
Gönderen Konu: LİSANS TAMAMLAMA  (Okunma Sayısı 13493 defa)
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 01, 2007, 04:53:51 ÖS »

ARKADAŞLAR SAĞLIK ÇALIŞANLARINA LİSANS TAMAMLAMA İLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM LÜTFEN .............ÖĞRETMENLERE DİYANET ÇALIŞANLARINA VERİLEN BU HAKTAN BİZLERDE YARARLANMAK İÇİN ÇABALARINIZI BEKLİYORUM  ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
yönetici
Administrator
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2007, 08:59:49 ÖS »

Lisans tamamlama programının açılması hususu ile ilgili çalışma yürüten  bir sendika ile  sizin için bir görüşme yaptık.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanından randevu talep ettiklerini ve haftaya mutlaka görüşeceklerini ifade etmişlerdir.
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2007, 12:55:36 ÖÖ »

YAA MÜJDELİ HABERİ VERİN DİLEYİN BENDEN NE DİLERSENİZZ   YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ VALLA 1  YILDIR BEKLİYORUZ  HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ
 Masum
mehmetçelebi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2007, 03:21:57 ÖS »

Bende bahsi geçen sendikanın üyesiyim Bir mailim üzerine beni aradılar Sendikanın başvurusunu yök kabul etmemiş fakat aü ile görüşün gibi bir açık kapı bırakmıştı. Ben aü nün binlerce sağlık çalışanının başvuracağı bu programı (ciddi paraların ödeneceği) 2007-2008 sezonunda açacağını düşünüyorum.Bütün meslektaşlarıma yeni sitenin hayırlı olmasını diliyorum.

Mehmet Erkan ÇELEBİ
Sözl.Lab.Teknikeri (4924)
Şarköy Devlet Hastanesi
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2007, 02:31:31 ÖS »

slm arkadaşlar sağlık sektöründe çalışıyoruz ama değişik engeller nedeni ile lisan programlarına yerleştirilemiyoruz. eğer şimdi aöf yi yökü sağlıksen in örnek dilekçe örneği var onlardan doldurup fax yağmuruna tutarsak bu konudaki mağduriyetimi çok daha iyi anlayacaklar. herkes bu konuda duyarlı yardımcı olmaya çalışırsa bu işi bu yıl eğitim sezonuna başlarken hak etmiş olabiliriz.
bir de sitede bu konu hakkında gelişmelerden sürekli bililendirilirsek çok bilgilendirirsek çok iyi olur.
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2007, 01:10:09 ÖÖ »

ARKADAŞLAR YÖK BİLGİ EDİNMEDEN BANA  GELEN CEVAP VE HEP  AYNI 

Konu: lisans tamamlama

Sn. Dönay Taşkay
24/04/2007 tarih ve BHİ. No: 2626 sayılı(27/04/2007 tarihinde cevap verildi)
07/05/2007 tarih ve 2812 sayılı

Sn. Sefahattin Aygören
07/05/2007 BHİ. No: 2811 sayılı

Sn. Veli Türbe
02/05/2007 tarih ve BHİ. No: 2776 sayılı

Sn.Veli Alkanat
04/05/2007 tarih ve BHİ. No: 2805 sayılı

Sn. Naile Gümüş
03/05/2007 tarih ve BHİ. No: 2780 sayılı
Elektronik Ortamda Bilgi Edinme Talebleriniz.
(BİLGİLENDİRME)

Sağlık Bakanlığının Bakanlıkları bünyesinde çalışan sağlık personellerinin eğitimiyle alakalı olarak  2+2 ve 3+1 lisans tamamlama ve lise mezunlarına 2 yıl önlisans eğitimi tamamla konularındaki Kurulumuza yapmış olduğu önerisi Eğitim komisyonu çalışmalarında değerlendirilmektedir.

hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2007, 07:22:18 ÖS »

YENİ HABER ARKADAŞLAR SEVİNELİM  Mİ  ÜZÜLELİM Mİ  BİLEMEDİK

Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan 2 ve 3 yıllık meslek yüksekokulu mezunu sağlık çalışanları, fakülte diploması almak için Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) başvurdu.

YÖK, talebi kabul ederse önlisans mezunu 60 bine yakın yardımcı sağlık personeli 4 yıllık fakülte diploması alabilecek. Daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarına benzer bir hak tanıyan YÖK’ün sağlıkçılara ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Ebe, hemşire, sağlık memuru ve tekniker gibi meslek yüksekokulu mezunu sağlık çalışanları, 2006 başlarında kendilerine de lisans tamamlama imkanı sağlanması için Sağlık Bakanlığı’nı faks ve dilekçe yağmuruna tutmuştu. Talepleri inceleyen Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü de çalışanların isteğini haklı buldu. Bunun üzerine Türk Sağlık-Sen, 25 Mayıs 2006’da YÖK’e resmen başvurdu. YÖK, olumlu görüş bildirirse, 2 ve 3 yıllık sağlıkçılar için üniversitelerde lisans tamamlama programları açılacak. 2 yıllık mezunlar 2 yıl, 3 yıllık mezunlar ise 1 yıl daha dışarıdan okuyarak fakülte diploması alabilecek. Böylece çalışanların özlük hakları ve maaşları da artacak
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2007, 09:45:26 ÖÖ »

slm arkadaşlar. 6 haziran da kamusen anadolu üniversitesi rektörü ile bir görüşme yaptı. rektör. kamusenin talebini olumlu karşılamış. yök onay verdiği an lisan tamamlama bölümlerini açabileceklerini söylemiş. sendika şimdide yök ile görüşecek.sanırım arkadşalar inşallah lisans tamamlama gelecek hepimize hayırlı olur.
bir de arkadaşlar şehitlerimiz için teröristlere bir tepki olarak msn de nikinizin başına soluk gül sembolü koymanızı ve bunu bütün arkadaşlarınıza haberdar etmenizi rica ediyorum. parantez için de w (w) herkes allaha emanet olsun.
hakan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2007, 12:52:33 ÖÖ »

HADİ YAA GİTTİKÇE YAKLAŞIYORU       

Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi, Sağlık çalışanlarına ön lisans ve lisans tamamlama hakkı getirilmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Türk Sağlık-Sen Genel Merkez Yöneticileri bu kapsamda 6 haziran 2007 tarihinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’yi ziyaret etti.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Sekreter Zafer Yıldırım, Genel Mali Sekreteri Ömer Güngörmüş, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Kürşat Atmaca, Genel Eğitim ve Basın Sekreteri Necmi Erdoğan, Genel Toplu Pazarlık ve Mevzuat Sekreteri Muhammet Birinci ve Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Türk, dün saat 18:00’de Rektör Sürmeli’yi makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’ye Sağlık Personellerinin ön lisans ve lisans tamamlamalarıyla ilgili bir rapor sundu. Raporda, ön lisans ve lisans tamamlama programına katılabilecek sağlık personeli sayılarına da yer verildi.

Kahveci, 84.005 lise düzeyinde çalışanın önlisans, 57.501 önlisans mezunu çalışanın 2+2 ve 1.343 Sağlık Eğitim Enstitüsü mezunu çalışanın da 3+1 lisans tamamlama hakkından faydalanabileceğini belirterek, 142 bin 849 çalışana branşlarıyla ilgili ön lisans ve lisans tamamlama programları açılmasını talep etti. Kahveci “halen kamuda görev yapan personellerin statüleri ve kamu hizmetinin kesintiye uğramaması bakımından örgün eğitim almaları mümkün olmamaktadır. Öte yandan halen Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapan sağlık personellerinin eğitim düzeylerinin ön lisans ve Lisans tamamlama hakkının verilerek yükseltilmesi Avrupa Birliği normlarına uygunluk sağlayacağı gibi ülkemizin sağlık alanında gelişmesine de büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

Ön lisans ve lisans tamamlama talebini olumlu karşılayan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, YÖK’ün onay vermesi halinde bu programları açacaklarını ifade etti.

Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi, önümüzdeki günlerde Kurum İdari Kurulunda alınan karar gereği Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle birlikte YÖK yetkilileriyle görüşerek Ön lisans ve lisans tamamlama programı açılması yönünde girişimlerini sürdürecek.

mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 09, 2007, 10:56:20 ÖS »

arkadaşlar lisans tamamlama artık olacak kesin gözüyle bakabilirsiniz. anadolu üniversitesi açarız dedikten sonra yök için problem yok ayarlayacak olan işle uğraşacak olan anadolu üniversitesi bence tamam derim...
ahmet
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 10, 2007, 02:35:29 ÖS »

Şırnak'ta hain pkk pususu sonucu şehit olan Yarbay Melih Gülova'ya ve diğer şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Bizler için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden  şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
özkan aydemir
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 11, 2007, 05:17:53 ÖS »

:oslm arkadaşlar 3+1 lisans tamamlama ile ilgili yök bilgi edinmeye yazı yazdım bana cevaben şu şekilde cevap geldi şuan yök eğitim konusunda görüşülmektedir gibi cevap verildi. sağlık bakanlığı başvuruldu dedi
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2007, 10:25:45 ÖÖ »

slm arkadaşlar.lisans tamamlama ile ilgile duydumuz bildimiz herşeyi lütfen burada anında paylaşalım. bilgilerden anında haberimiz olsun. bu bizim için çok yararlı olacak.Allaha emanet olun..
özkan aydemir
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2007, 11:39:55 ÖÖ »

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanı açıklama yapmıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile mutabakata vararak tahminen 2007-2008 öğretim döneminde kendi öğretmenlerine (2+2) ve (3+1) Lisans tamamlama hakkını elde etmişlerdir. bende tıbbi teknolog olarak sağlık bakanlığında görev yapmaktayım. Yüksek Öğretim Kurumu Bilgi Edinmeye Başvurdum. Sağlık Bakanlığı Personellerinede Lisans Tamamlama Hakkı verilip verilmeyeceğini sordum. Cevaben Şöyle bir cevap geldi. hepinizle paylaşmak istiyorum. Saygılarımla.

Konu: lisans tamamlama

Sn. .......

26/04/2007 tarih ve BHİ. No: 2645 sayılı

Elektronik Ortamda Bilgi Edinme Talebleriniz.

(BİLGİLENDİRME)

Sağlık Bakanlığının Bakanlıkları bünyesinde çalışan sağlık personellerinin eğitimiyle alakalı olarak 2+2 ve 3+1 lisans tamamlama ve lise mezunlarına 2 yıl önlisans eğitimi tamamla konularındaki Kurulumuza yapmış olduğu önerisi Eğitim komisyonu çalışmalarında değerlendirilmektedir.
mevlüt
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 14, 2007, 11:31:37 ÖÖ »

slm arkadaşlar lisans tamalama ile ilgili yeni gelişmeler yokmu ben bakıyorum yeni bişeyler göremedim.yeni gelişmeler den haberi olanlar varsa bilgilendirseniz sevinirim.
Sayfa: [1] 2 3 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!