SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM

HEMŞİRELER => Vekil Hemşire => Konuyu başlatan: SCT üzerinde Temmuz 23, 2007, 10:37:51 ÖS

Konu Başlığı: vekil hemşire
Gönderen: SCT üzerinde Temmuz 23, 2007, 10:37:51 ÖS
merhaba arkadaslar.Dertli bir saglık calışanı olarak sesleniyorum.10 aydır vekil hemşirelik yapıyorum.hep bir umutla kadro verilmesini,kadroyu geçin bari döner sermayeden faydalanmayı bekledim ama araya seçim girdi.halimiz ne olacak çok merak ediyorum.4 yıl üniversite okuduk ama layık oldugumuz yerde degiliz.dugunum olacak dugun izni bile yok.tek soyledikleri EVLENMESEYDİNNN!!cenazem oldu ölüm izni yok.insanlara verilen degere bakın.herkesle aynı işi yapıyoruz,biri 2000 ytl,biri 1500 ytl alırken üstelik merkezlerde rahatça çalışırken bizler,ücra yerlerde az bir maasla çalışıyoruz.Sizce bu doğrumu!!lütfen sesimizi birileri duysun.........

Konu Başlığı: Ynt: vekil hemşire
Gönderen: gülbeyza üzerinde Ağustos 08, 2008, 06:11:48 ÖS
arkadasım bende vekılım.yaklasık 2 sene olacak.hala magdurıyetımız devam edıyor.ustelık gecen ay bırcok vekıl arkadası asm lerde gorevlendırdıler ve  gorevlendırme yolluk gıbı odemeler yapılmadı..

Gönderen: asyaerdem_1988 üzerinde Ekim 25, 2008, 03:35:11 ÖS
maalesef bende vekilim 9 aydır en kötüsüde  amirinin aynı kurumdakihemşireler arasında ayırım yapması adam vekile ayrı kadroluya ayrı muamele ediyor üstelik gözümün içine baka baka ve ben ses çıkaramıyorum çünkü VEKİLİM...

Gönderen: asli8810 üzerinde Ekim 31, 2008, 10:47:33 ÖS
Merhaba arkadaslar.Hepimiz aynı kaderi paylasıyoruz!Ben de ilk vekilebelerdenim.2yıldır ucra bi köyde görev yapıyorum.Evet bizler bayrağımız dalgalandığı her yerde görev yapmak için yemin ettik.Fakat bizi naptılar diğer memurlardan ayrı bir statüye ayırdılar ve basımıza vekil getirdiler!Bize en fazla acı verende diğer ebelerle aynı işi hatta bazen daha fazlasını yapmamıza ve onların daha uygun şartlar altında çalışması!En azından bize şunu desinler:'' siz 2yıl-3yıl calısın sizi sözleşmeli yada merkeze alıcaz'' desinler bize bi ümit ışıgı versinler!Biz bu şartlarda calışıyoruz ama sonunda geleceğimiz yeri biliyoruz diyebilelim.Bize, bu ülkenin gençlerine daha iyi şartlarda vatana yararlı bişekilde çalışmamızı bize yaşama şansı versinler!Bize vatanımıza daha faydalı olabilmemiz için şans versimler!BİZE YAŞAMIMIZI VERSİNLER.