|
Konu Başlığı: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... Gönderen: neseilker üzerinde Haziran 02, 2007, 03:21:57 ÖS gelin birleşelim.hep birlikte hareket edelim.4/b li yada 4924 lü diye değil
SAĞLIK BAKANLIĞINDA ÇALIŞAN SÖZLEŞMELİ PERSONELLER OLARAK.. şimdi birlik zamanıdır. BEN BURDAN TEK YOL KADRO ŞİMDİ TAM ZAMANIDIR DİYE YAZDIĞIMDA ALAY EDENLER KINA YAKSINLAR... AĞLAMAYAN ÇOCUĞA EMZİK YOK DERLER... BİZ BURDA KENDİ ARAMIZDA KONUŞMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMADIĞIMIZ İÇİN BU ŞARTLARDA ÇALIŞMAYA MAHKUMUZ VE ASLINDA YAPTIKLARIMIZLA (YADA YAPMADIKLARIMIZLA) BUNU HAKEDİYORUZ... ZAMAN GEÇİYOR,TREN KAÇIYOR. ADAMINI BULAN,BİRLİK OLAN BİLETİNİ ALIP YOLUNA DEVAM EDİYOR. BİZSE BU İSTASYONDA DAHA ÇOK BAKARIZ ÖNÜMÜZDEN GEÇİP GİDEN TRENLERE... TÜM SÖZLEŞMELİ (4924,4/b) SAĞLIKÇI ARKADAŞLARA SAYGILARIMLA... HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞARMIŞ.. adamlar zaten memurken haklarını,pozisyonlarını iyileştirmek için uğraşıp gerçekleştiriyorlar. ama biz ne yapıyoruz? helal olsun adamlara deyip onlar gibi birlik olup haklarımızı iyileştirmeye ve ya kadro almaya ve ya her ay becayiş yapılmasına vs.hiçbir konuda birlik olmuyoruz. peki biz ne yapıyoruz? işçiler kadroya geçiriliyor..bizim bahanemiz hazır onlar belediye işçisi onların durumu farklı.. hizmetli memur oluyor.bizim yine bahanemiz hazır onların durumu farklı... işimiz gücümüz BAHANE ÜRETMEK... artık bahane üretme kapasitenizin sonuna gelmediniz mi??? bizim gibi bahane üreten bir topluluğa da ancak böyle davranılır.HELAL OLSUN SAĞLIK BAKANINA..SANKİ BİZİ SEÇEREK ALMIŞ...BUNLAR BAHANE ÜRETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMAZ DİYE... HELAL OLSUN HEPİMİZE... gelin birleşelim.hep birlikte hareket edelim.4/b li yada 4924 lü diye değil SAĞLIK BAKANLIĞINDA ÇALIŞAN SÖZLEŞMELİ PERSONELLER OLARAK.. şimdi birlik zamanıdır. benim teklifim şu. 4/b ve 4924 lülerden oluşan 20 kişilik bir ekip seçelim ve SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİLERİ olarak hepimizin sorunlarını anlatmak üzere başbakanlıktan randevu talep edelim. eminim geri çevrilmeyecektir.gidip görüşülür,sorunlar anlatılır, talepler aktarılır, sonrası başbakana kalmış... bu konuda herkesin yorumlarını bekliyorum... Konu Başlığı: Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... Gönderen: irreversible üzerinde Haziran 04, 2007, 10:24:41 ÖÖ bu teklife içtenlikle katılabileceğimi belirtmek isterim...
hatta hemen şimdi birşeyler yapmaya başlayalım. aslında elimizden gelse de onlara en güzel cevabı bütün tercihleri boş bırakarak versek.. ama olmuyor işte olamaz da, insanların daha beyaz eşyaya endeksli öğrenim/katkı kredilerinin geri ödemeleri vs. vs. vs.. dururken hadi bakalım şimdi ne yapacaksınız ihtimali o kadar anlamsız ki... .......bize yapılan sömürücülüğün en legal olanıdır ve başka hiçbir meslek bu kadar sahipsiz değildir...... saygılar.. Konu Başlığı: Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... Gönderen: ahmet üzerinde Haziran 10, 2007, 02:11:12 ÖS Maalesef ben mücadeleyi bırakmak zorunda kaldım.
Bizler sadece hastanedeki problemlerle değil ; bölgeden kaynaklanan sorunlarla da boğuşmaktan bıktım. Sizlere mücadelenizde candan başarılar dilerim. SAYGILAR :( Konu Başlığı: Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... Gönderen: muko üzerinde Haziran 19, 2007, 02:39:27 ÖS Arkadaşlar sonuçta bu durumu sizler isteyerek seçtiniz.Şimdi kalkıp eleştirmek ne kadar doğru bilemem.Sonuçta önünüze bir sözleşme metni bırakılıyor ve okuyup imzalıyorsunuz.Maaşla sefası sürülüyorsa biraz cefasıda olsun yani.
Konu Başlığı: Ynt: 4/b li 4924 lü değil BİZ SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONELİYİZ... Gönderen: muhammed üzerinde Temmuz 09, 2007, 05:55:12 ÖS mukocum biz fazla maaş falan istemiyoruz normal maaş versinler ama bazı haklarımız elimizden alınmasın fazla para uzaklardaki eş ve çocuğunun mutlluluğunu vermiyor sen fazla paranı al nerde çalışırsan çalış