SAĞLIK ÇALIŞANLARI.NET FORUM
Kasım 22, 2008, 08:14:23 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzda sorduğunuz sorular ilgili uzman arkadaşlarımız tarafından kısa bir süre içerisinde cevaplanacaktır.

Ayrıca forumda dile getirdiğiniz bazı hususlar, editörlerimiz tarafından incelenerek, raporlaştırılacak ve ilgili yerlere iletilecektir. (Sağlık Bakanlığı, sendikalar vs.)

Yine editörlerimizin incelemesi neticesinde bazı konular sitemizin ana sayfasında haber olarak yayınlanacaktır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 4924 intibak  (Okunma Sayısı 534 defa)
çağatay
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 23, 2008, 09:17:49 ÖÖ »

MRB
SAYIN EDİTÖRDEN VE BİLGİSİ OLAN ARKADASLARDAN CEVAP BEKLİYORUM.
BEN ÇANKIRIDA 4924  LİSE DÜZEYİ SAĞLIK MEMURUYUM.
2006 YILINDA AÖF LABARATUVAR VETERİNERLİK BÖLÜMÜNÜ BİTİRDİM.
KASIM 2006 YILINDA YÖK ÜN BU BÖLÜMÜ ÜST ÖĞRENİM OLARAK KABUL ETMESİNDEN DOLAYI DİLEKÇE VERDİM ÖĞRENİM DÜZEYİMİ ÖNLİSANS OLARAK MÜDÜRLÜK DEĞİŞTİRDİ SÖZLEŞMEMİ YENİLEDİ VE BU ŞEKİLDE MAAS ALMAKTAYDIM.
ŞİMDİ MÜDÜRLÜKTEN BANA BU SÖZLEŞMENİN İPTAL EDİLECEĞİ VE 2 SENELİK VERİLEN FARK ÜCRETİNDE İADESİ İSTENECEĞİ SÖYLENDİ HALEN RESMİ YAZI GELMEDİ BEKLİYORUM.
SEBEP OLARAK MALİYE BAKANLIĞININ ÜST ÖĞRENİM OLARAK KABUL ETMEMESİNİ GÖSTERDİLER.
BENDEN SONRA BİTİRİPTE İNTİBAK İÇİN MÜRACAT EDENLERDE KABUL EDİLMEMİŞ OLUP MAHKEMEYE VERMİŞLERDİR.
MAHKEMELERDE HEP KAZANILMAKTADIR.
BENDE RESMİ YAZI GELDİĞİNDE MAHKEMEYE VARECEĞİM.
BENİM BASIMA GELEN OLAYDAN BASINA GELEN VARMI BANA YOL GÖSTERİRSE SEVİNİRİM
AYRICA BU DURMUN SADECE SÖZLEŞMELİLERE YAPILDIĞI 657 YE TABİ ÇALIŞANLARI ETKİLEMEDİĞİ SÖYLENDİ.
TESEKÜRLER
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2008, 09:19:34 ÖÖ Gönderen: çağatay » Logged
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!