herkese merhaba,
ben sağlık bakanlığında 657 ye tabi olarak çalışan bir sağlık teknikeriyim. ancak maalesef bakanlıkta ünvanım sağlık teknikeri değil, sağlık memuru ve branşım da teknisyen olarak geçiyor. kpss sınavına sağlık teknikerliği mezunu olarak girmiş olmama ve atama kılavuzunda önkoşullarda önlisans teknikerlik mezunu olma koşulu getiren bakanlık ünvanımı sağlık memuru ve branşımı da teknisyen olarak belirledi. şaka yapar gibi daha sonraki alımlarda benimle aynı okuldan mezun arkadaşlarım sağlık teknikeri ünvanı ile atandılar. adalet bunun neresinde birisi bana cevap verebilir mi ?? ben bu durumun düzeltilmesi için bakanlığa başvurduğumda bana ünvan değişikliği sınavına girmem gerektiği söyleniyor. ben üniversitede boşuna mı iki sene okudum ?? benim diplomamı tekniker olarak onaylayan sağlık bakanı nijerya'nın mı sağlık bakanıydı. bakanlık nasıl böylesine haksız bir uygulama yapıp benim iki sene boyunca ter dökerek aldığım diplomamı ve ünvanımı böyle pervasızca hiçe sayabiliyor

benim zaten hakkım olan diplomamdaki ünvanımı vermek için beni tekrar sınav yapıyor ?? sınav yapıyor diyorum ama ünvan değişikliği sınavını da yapmıyor o da ayrı bir mevzu. yasak savmak için yaptığı ve benim giremediğim ünvan değişikliği sınavını ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve müsteşar tekrar sınav yapacağız demesine rağmen bir daha ses soluk çıkmadı. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu !!! bu haksızlığa daha ne kadar uğrayacağız, sendikalar benim durumumdaki binlerce kişi için ne yapıyor acaba. benim durumumdaki arkadaşlar sizin bu konuyla ilgili görüşleriniz nedir belirtir misiniz lütfen.saygılar...